fbpx Brochure aanvragen

Uw Ervaringen

Alles wat we doen, doen we vanuit één belangrijke oorzaak: eigen ervaringen. Van heel dichtbij zagen we onze eigen ouderen en senioren minder mobiel, minder valide en minder bekwaam worden. Het motiveerde ons om onze senioren alarmknop en onze service nauwkeurig af te stemmen op de persoon, zodat het voor het alle iedereen een ideale toepassing kon zijn. Wij delen graag een paar van onze verhalen die ons inspireerde te doen wat we nu doen.

Van mijn dochters moest ik een alarmsysteem. Kleine dingen werden steeds uitdagender en ook voelde ik me steeds minder goed. Ik vond het maar niks. Het idee dat ik de hele dag een apparaatje mee moest dragen sprak me allerminst aan. Toch heb ik me laten overtuigen door mijn dochters, vooral omdat zij er een beter gevoel bij hadden. Na een korte periode van gewenning weet ik niet beter. Ik draag het systeem met een handige clip aan mijn riem en er zijn al momenten geweest waar ik gelukkig snel in contact kon komen met mijn dochters. Als ik mij wat minder voel helpt het om direct één van mijn dochters te spreken. Mocht het moment daar komen dat ik echt per direct hulp nodig heb dan weet ik dat ik kan vertrouwen op het systeem. Dat geeft mij en mijn dochters een veilig gevoel.

Tonnie – Hendrik Ido Ambacht


Ik ben al jaren alleen en heb nog maar weinig mensen waar ik mee praat. Toch ben ik erg ondernemend en ga ik veel wandelen. Toen ik in contact kwam met de Nederlandse Senioren Alarmering had ik gelijk een goed gevoel. De medewerker en ik hebben nog regelmatig contact over hoe het gaat en het horloge dat ik draag staat in direct contact met de Alarmmeldkamer. Zo heb ik geen mensen nodig die op mij passen en krijg ik in geval van nood wel direct hulp. De keuze voor Pakket C met opvolging was dan ook zo gemaakt. Binnenkort krijg ik een plekje in een ouderenhuis, waar ik een goed gevoel bij heb. Ik heb nog een aantal jaar zelfstandig kunnen leven wat zonder het hulphorloge niet had gekund.

Vidal – Houten


Zo’n drie jaar geleden kreeg ik de schrik van mijn leven. Terwijl ik lag te slapen hoorde ik ineens stemmen in mijn huis. Ik heb direct de politie gebeld, maar toen die een paar minuten later aan kwamen was de buit al gemaakt. Al snel bleek dat de inbrekers binnen waren gekomen door mijn sleutelkastje buiten open te breken. Pas toen kwam ik erachter dat zelfs de allerbeste sleutelkastjes binnen een paar minuten gekraakt zijn. Sinds dat moment heb ik al mijn sleutels in huis, maar het voelde niet goed dat er in geval van nood niemand naar binnen kon. Toen ik de Sleutelservice van de Nederlandse Senioren Alarmering op het oog kwam heb ik me direct aangemeld. Gelukkig is actie daarmee voorlopig nog niet nodig geweest, maar het geeft me een gerust gevoel dat als het nodig er direct hulp ter plaatse komt en ze ook mijn huis kunnen betreden.

Mien – Groningen


Ik had een vergelijkbare knop aan de muur en ik vond dat maar niks. Een tijd geleden kwam ik ten val en heb ik uren op de grond gelegen voordat mijn mantelzorger langs kwam voor het dagelijks bezoek. Het feit dat deze alarmknop mobiel is en overal mee naar toe kan is voor de mij de beste oplossing. Ook naar buiten neem ik hem altijd mee.

Maikel – Groningen