fbpx Brochure aanvragen

Alarm Horloge

Waterdicht SOS Horloge

 • Beschikbaar vanaf €129.95 en €29.90 p/m
 • Horloge
 • Aanmelden en activering

Geleverd met:

 • Horloge alarmsysteem
 • Oplaadkabel
 • Handleiding
 • Volledig geactiveerd en klaar voor gebruik

Werking

 • Spreek/luister-verbinding werkt altijd, overal
 • Locatie buiten via GPS (tot 5m nauwkeurig)
 • Locatie binnen via GPS (van 5m tot 50m nauwkeurig)
 • Waterdicht
 • Tijd/Datum
 • 24/7 Alarmmeldkamer of alarmeren naar contactpersonen
https://youtu.be/niSHD-_mZx4

Comfort is één van de belangrijkste voordelen als u kiest voor het Waterdicht SOS Horloge. Dit draagbare persoonsalarm bindt u makkelijk om de pols en is eenvoudig in gebruik. Niet te veel poespas, maar vooral ontwikkelt voor het grote doel: veiligheid! Draagt u liever een alarmsysteem om de nek? Bekijk dan ons Senioren Alarm.

Gebruik

Als u het Waterdicht SOS Horloge ontvangt dan kunt u er vrijwel direct mee aan de slag. Wij hebben het persoonsalarm al geprogrammeerd en geactiveerd. U laadt hem even op en hij kan om de pols. Wel raden wij aan om grondig de handleiding door te nemen en om even een test uit te voeren. Zo weet u het werkt in geval van nood!

Horloge

Het Waterdicht SOS Horloge laat net als een normaal horloge de tijd en de datum zien. Zo kunt u uw huidige horloge vervangen met dit persoonsalarm (als u die heeft). Ook kunt u het Amber Horloge gemakkelijk bevestigen om de pols. Zo kunt u hem ook niet kwijtraken!

Waterdicht

Het Waterdicht SOS Horloge is zoals de naam doet vermoeden waterdicht. Dat betekent dat u hem om kunt houden tijdens het douchen of als u in bad gaat. Wel raden wij aan om hem niet te dragen tijdens het zwemmen. Dit heeft te maken met de druk onder water.

Spreek/luister verbinding

Al onze producten worden met een geactiveerde simkaart aangeleverd. Dit betekent dat zodra hij wordt geleverd hij direct in gebruik kan worden genomen. Het Waterdicht SOS Horloge hoeft niet verbonden te zijn met iets anders (bijvoorbeeld een telefoon of kastje aan de muur), hij werkt volledig autonoom. Als u alarmeert zal er een verbinding tot stand worden gebracht met uw contactpersonen of onze meldkamer. U kunt vervolgens een gesprek voeren via het persoonsalarm.

Locatie

Indien u alarmeert zal er naast een spreek/luister verbinding ook een locatie worden doorgegeven. Uw eigen contactpersonen of onze meldkamer kan zo in geval van nood direct actie ondernemen.

Accuduur

Het Waterdicht SOS Horloge komt met een ingebouwde accu en een volle lading gaat ongeveer twee dagen mee. Zo hoeft u hem dus niet elke dag op te laden. Wel raden wij aan om het systeem op een vast moment op te laden. Zo is hij nooit leeg als u hem nodig heeft!

Handige app

Uw naasten of eventueel mantelzorgers kunnen gratis gebruik maken van onze handige app. Hierin kunnen ze meldingen ontvangen als er op de knop wordt gedrukt en een overzicht opvragen van alle meldingen die het Waterdicht SOS Horloge heeft gemaakt. Ook kunnen ze hier eventueel de locatie van het persoonsalarm opvragen. Dit kan handig zijn als u af en toe wel eens verdwaald.

Veiligheidspakket BE Alarmering

Als u kiest voor het Waterdicht SOS Horloge dan kiest u ook voor een begeleidend veiligheidspakket. Zo kunt u kiezen dat er wordt uitgebeld naar uw eigen contactpersonen of naar onze professionele meldkamer. Deze zullen bij een melding uw contactpersonen inlichten, maar eventueel ook de noodinstanties.

Garanties BE Alarmering

Wij geloven in ons product en dat praten we niet alleen over het stukje techniek. Service is waar wij voor staan en dus heeft ieder lid van de Belgische Senioren Alarmering garantie zolang hij of zij is aangesloten. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als er iets niet werkt of als u iets niet begrijpt. Daarnaast beloven wij nooit verborgen kosten te zullen rekenen. Bij andere aanbieders zijn er vaak kosten voor het alarmeren of kunt u zelfs een boete krijgen bij een vals alarm. Bij ons zeker niet: het bedrag wat u ziet is het bedrag dat u betaalt!

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt het formulier hieronder invullen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!