fbpx Brochure aanvragen

Pakketten

Contactpersonen – Pakket A
Bij pakket A zijn uw contactpersonen uw helpende hand. Zij zullen in geval van nood direct op de hoogte worden gebracht en met u in contact komen. De spreek- luisterverbinding maakt dit mogelijk. Ook hebben zij de mogelijkheid onze app te downloaden en altijd uw locatie in te zien. Wanneer u alarmeert krijgen uw contactpersonen een pushnotificatie, worden ze gebeld en kunnen ze naar uw locatie toe navigeren.

Alarm Meldkamer – Pakket B
De professionele Alarm Meldkamer is 24/7 bereikbaar en staat altijd voor u klaar. Zij zijn PAC-gecertificeerd wat betekent dat ze bevoegd zijn om in het geval van een levensbedreigende noodsituatie direct door te schakelen naar politie, ambulance of brandweer. U geeft een aantal contactpersonen aan ons door en de meldkamer zal deze direct op de hoogte brengen in geval van nood. In een niet levensbedreigende noodsituatie zijn uw contactpersonen ook verantwoordelijk voor de opvolging.

Veiligheidspakket

A

€ 29,95 p/m

  • Eigen contactpersonen
  • Contactpersonen zelf verantwoordelijk voor opvolging
  • Gebruik van de app

Met dit pakket zult u zelf maximaal drie telefoonnummers moeten aandragen van naasten of bekenden die u ten hulp kunnen komen indien u dat nodig heeft. Bij een SOS-melding of valalarm zullen al deze personen een SMS ontvangen met daarin het type alarm en uw locatie. Vervolgens wordt er ook ultgebeld naar deze telefoonnummer op volgorde van opgave. Het systeem zal net zo lang blijven bellen tot er een spreek/luisterverbinding tot stand is gebracht met één van contactpersonen.

Veiligheidspakket

B

€ 34,95 p/m

  • Melding naar onze meldkamer
  • Meldkamer zet uw melding door naar noodinstanties of contactpersonen
  • 24/7 bereikbaar
  • Gebruik van de app

Met dit pakket zal uw alarmmelding altijd terechtkomen bij onze meldkamer. Onze centralisten zijn 24-uur per dag berelkbaar. Zij vangen uw melding af en zullen in het geval van een levensbedreigende situatie direct de noodinstanties inschakelen. In het geval van een niet levensbedreigende situatie zoekt de meldkamer contact met uw contactpersonen om u bij te staan met hulp.