fbpx Brochure aanvragen

Alarm ketting

SENIOREN ALARM

 • Verschillende kleuren mogelijk
 • Beschikbaar vanaf eenmalig €129.95 en €29.90 p/m
 • Persoonlijk alarmsysteem
 • Aanmelden en activering

GELEVERD MET:

 • Persoonlijk alarmsysteem
 • Oplaadstation
 • Hals Koord
 • Musketonhaakje
 • Handleiding
 • Volledig geactiveerd en klaar voor gebruik

WERKING:

 • Spreek/luister-verbinding werkt altijd, overal
 • Locatie buiten via GPS (tot 5m nauwkeurig)
 • Locatie binnen via GPS (van 5m tot 50m nauwkeurig)
 • Valdetectie
 • 24/7 Alarmmeldkamer of alarmeren naar contactpersonen

OPTIES:

 • Armband
 • Clip

Het Senioren Alarm is onze goedkoopste optie, maar zeker niet de minste! Het is de gouden middenweg als u op zoek bent naar een simpele oplossing. Hij is duurzaam, heeft een goede accuduur en verschillende opties om hem te dragen zoals u wilt. Het is het product waar wij ooit mee begonnen en nog altijd de grote favoriet! Draagt u liever een alarmsysteem om de pols? Bekijk dan ons Waterdicht SOS Horloge.

Gebruik

Ieder Senioren Alarm dat wij verzenden is al volledig geprogrammeerd en geactiveerd. Zo kunt u het alarm bij ontvangst direct in gebruik nemen. Het enige dat resteert is het doornemen van de handleiding en even een test uit voeren om te kijken of alles goed werkt.

Opties

Standaard krijgt u bij een bestelling een gratis nekkoord geleverd, maar wij bieden ook opties voor een clip (voor aan de riem bijvoorbeeld) of een comfortabele polsband. Zo kunt u zelf uw bestelling aanpassing naar uw behoeftes.

Mobiel

Al onze oplossingen zijn mobiel, wat betekent dat deze overal ter wereld bruikbaar zijn. Er is geen vast aansluitpunt nodig en ook geen verbinding met uw telefoon.

Spreek/luister verbinding

Al onze producten worden met een geactiveerde simkaart aangeleverd. Dit betekent dat zodra hij wordt geleverd hij direct in gebruik kan worden genomen. Het Senioren Alarm hoeft niet verbonden te zijn met iets anders (bijvoorbeeld een telefoon of kastje aan de muur), hij werkt volledig autonoom. Als u alarmeert zal er een verbinding tot stand worden gebracht met uw contactpersonen of onze meldkamer. U kunt vervolgens een gesprek voeren via het systeem.

Locatie

Indien u alarmeert zal er naast een spreek/luister verbinding ook een locatie worden doorgegeven. Uw eigen contactpersonen of onze meldkamer kan zo in geval van nood direct actie ondernemen.

Valdetectie

Het systeem bevat ook een valsensor. Als u ten val zou komen en het Senioren Alarm voelt een impact, dan zal hij automatisch een melding gaan maken bij uw contactpersonen of de meldkamer. Voordat dit gebeurt krijgt u natuurlijk de mogelijkheid om de melding te annuleren (in het geval van een vals alarm). Let op: de valdetectie moet gezien worden als een hulpmiddel. Het kan zijn dat u valt en dat het systeem geen impact voelt. Dan gaat hij ook niet af. Druk dus altijd op de knop als u de mogelijkheid heeft!

Accuduur

Het Senioren Alarm komt met een ingebouwde accu. Geen gedoe dus met losse batterijen! Hoe lang de accu mee gaat op een volle lading is afhankelijk van hoe vaak u in beweging bent. Gemiddeld gezien gaat hij zo’n drie dagen mee.

Handige app

Uw naasten of eventueel mantelzorgers kunnen gratis gebruik maken van onze handige app. Hierin kunnen ze meldingen ontvangen als er op de knop wordt gedrukt en een overzicht opvragen van alle meldingen die het Senioren Alarm heeft gemaakt. Ook kunnen ze hier eventueel de locatie van het persoonsalarm opvragen. Dit kan handig zijn als u af en toe wel eens verdwaald.

Veiligheidspakket BE Alarmering

Als u kiest voor het Senioren Alarm dan kiest u ook voor een begeleidend veiligheidspakket. Zo kunt u kiezen dat er wordt uitgebeld naar uw eigen contactpersonen of naar onze professionele meldkamer. Zij zullen bij een melding uw contactpersonen inlichten, maar eventueel ook de noodinstanties.

Garanties BE Alarmering

Wij geloven in ons product en dat praten we niet alleen over het stukje techniek. Service is waar wij voor staan en dus heeft ieder lid van de Belgische Senioren Alarmering garantie zolang hij of zij is aangesloten. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als er iets niet werkt of als u iets niet begrijpt. Daarnaast beloven wij nooit verborgen kosten te zullen rekenen. Bij andere aanbieders zijn er vaak kosten voor het alarmeren of kunt u zelfs een boete krijgen bij een vals alarm. Bij ons zeker niet: het bedrag wat u ziet is het bedrag dat u betaalt!

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt het formulier hieronder invullen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!