fbpx Brochure aanvragen

Een GPS Tracker bij dementie

Een veilig gevoel bij beginnende of gevorderde dementie

Steeds vaker wordt er gebruikt gemaakt van een GPS Tracker om mensen met dementie te beveiligen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen die lijden aan deze ziekte soms in verwarde staat op pad gaan en de weg naar huis niet meer kunnen vinden. De GPS Tracker van Nederlandse Senioren Alarmering helpt deze mensen te beschermen door ze zowel een knop te geven om op te drukken in geval van nood, als naasten de mogelijkheid te geven altijd de locatie van de tracker te kunnen inzien.

Ook handig voor de ouderenzorg

Wij verzorgen de mensen die het nodig hebben. En ook voor deze verzorgers in bijvoorbeeld de ouderenzorg is een GPS Tracker een uitkomst. Contactpersonen in de Tracker zijn aan te passen en kunnen worden gekoppeld aan elk telefoonnummer. Zo krijgen diegene ook een melding in geval van nood. Iedereen kan via een App de locatie inzien van de Alarmknop, en op deze wijze direct contact maken als het niet goed voelt.

Alles-in-1 oplossing

De Nederlandse Senioren Alarmering biedt een alles-in-1 oplossing in de vorm van een GPS Tracker. Voor een vast bedrag per maand is er zekerheid voor iedereen betrokken. Of u nou werkzaam bent in de ouderenzorg of mantelzorger bent voor iemand die lijdt aan dementie, onze tool zult u en uw omgeving voorzien van veiligheid. Volledige garantie tijdens uw abonnement en een service team die paraat staat voor al uw vragen.

Een GPS toekomst met meer zelfstandigheid

Iedereen wilt zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. En dankzij onze GPS Tracker kunnen mensen met een ziekte dit ook realiseren. Meer vrijheid, meer zelfstandigheid. Of het nou gaat om dementie of een andere beperking, vrij kunnen bewegen en leven is een groot goed. Dit is onze insteek, om mobiele alarmering te voorzien voor mensen die dat nodig hebben.