fbpx Brochure aanvragen

Een valalarm voor senioren

De Nederlandse Senioren Alarmering is gespecialiseerd in Valalarmen voor senioren. Onze oplossingen komen in de vorm van een Valalarm voor om de nek of een horloge.

Voor ieder wat wils

Onze oplossingen zijn gemaakt voor iedereen. Ondanks de naam, hebben wij ook veel gebruikers in leeftijdsgroepen lager dan 60. Ook worden onze alarmsystemen gebruikt voor beveiliging. De populairste is ons valalarm. Deze kan om de nek worden gedragen en biedt direct contact in geval van nood. Ook komen al onze oplossingen met een eigen simkaart en GPS tracker. Dit valalarm kan ook worden gedragen met een clip om bijvoorbeeld de riem.

Waarom een valalarm?

Nederland vergrijst momenteel snel. Zelfstandig langer thuiswonen wordt steeds vaker de norm en het is dus belangrijk dat we handige tools bieden om dit mogelijk te maken. De Nederlandse Senioren Alarmering biedt oplossingen om dit mogelijk te maken. Onze producten helpen naasten of professionals om een lastige situatie zo goed mogelijk werkbaar te krijgen.

Werkt altijd, ook mobiel

Het valalarm van de Nederlandse Senioren Alarmering werkt altijd, waar u ook bent. Elk valalarm wordt geleverd met een simkaart en werkt zowel binnen als buiten. Er is ook geen vaste aansluiting nodig. Het valalarm werkt ook in het buitenland. Ook bieden wij een gratis APP voor iedereen die gebruikt maakt van onze dienst. Hier kunnen belanghebbende de drager van het valalarm volgen en ook meldingen ontvangen als er onverhoopt iets gebeurd.

Nederlandse Senioren Alarmering Wij van de Nederlandse Senioren Alarmering zijn al lange tijd gespecialiseerd in valalarmen voor senioren en ouderen. Ons valalarm is slechts één van de opties die wij bieden. Voor meer informatie over onze opties verwijzen wij u graag door naar de bestelpagina. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag! Op de contactpagina vind u verschillende opties om ons te bereiken. Samen zorgen wij met u voor een veilige situatie voor ouderen met een valalarm.