fbpx Brochure aanvragen

Een horloge alarm voor senioren

Wij van NL-Alarmering informeren u graag over de toekomst. Zo zijn wij bezig geweest met een horloge alarm voor senioren. Zo’n uurwerk is dan ook veel comfortabeler te dragen dan een alarmsysteem om de nek. Wij hebben al een tijdje een horloge in ontwikkeling. Het heeft even geduurd, maar de ontwikkeling is eindelijk in afrondende fase. Wij vinden het belangrijk om producten goed door te testen; het gaat tenslotte om uw veiligheid. We wilden geen standaard smartwatch overbrengen uit China, maar echt ons eigen alarmsysteem ontwikkelen. Daarom heeft het dus even geduurd, maar het wachten is bijna voorbij. Voor het einde van het jaar brengen wij ons eigen senioren horloge alarm op de markt!

Hoe werkt deze smartwatch?

Ons horloge alarm (die we uiteraard nog een pakkende naam gaan geven) werkt erg simpel. Het is een kwestie van opladen, dragen en op de knop drukken als er iets aan de hand is! In beginsel zullen we alleen de noodknop functionaliteit openstellen, maar het klokkie heeft ook een de mogelijkheid om onder andere de hartslag op te meten. Deze functionaliteiten kunnen we altijd naderhand nog activeren, maar dit willen we eerst even goed doortesten voordat we het openen voor iedereen.

Het senioren horloge alarm is ook magnetisch op te laden. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we hebben gemerkt dat veel ouderen niet altijd even bekwaam zijn om een klein stekkertje in een klein gaatje te stoppen. Gebruiksgemak staat uiteraard voorop. Verder kent het alarmsysteem handige functionaliteiten als tijd en datum weergave en een stappenteller.

‘Maar ik heb al een senioren alarmknop bij jullie en wil graag een horloge’

Dit is  uiteraard geen probleem. Voor onze huidige klanten bieden wij een upgrade naar ons horloge alarm voor senioren. Tegen een kleine bijbetaling kan de oude alarmknop worden ingeruild voor een zo’n nieuwe smartwatch. Nieuwe klanten kunnen bij de bestelling gewoon een keuze maken tussen de twee opties. Dankzij onze proeftijd zou u ook een van de twee kunnen proberen en eventueel toch omruilen voor de ander als het niet bevalt. Zo simpel is het.

Mocht u op zoek zijn naar alarmsysteem voor senioren en interesse hebben in ons horloge, vul dan even ons contactformulier in en geef aan dat u deze wilt. U kunt dan tijdelijk onze standaard alarmknop ontvangen en een simpele upgrade maken zodra onze smartwach beschikbaar is!

Goedkoop is duurkoop

Ook het horloge is ook voorzien van een simkaart zodat hij overal werkt, net als onze normale alarmknop. Binnen of buiten, het maakt niet uit. Hij is voorzien van GPS zodat de locatie kan worden ingezien via onze app. Hetzelfde als u al van ons gewend bent. Daarom kunnen we de abonnementskosten hetzelfde houden. Wij vinden onze alarmsystemen goedkoop. Dit is omdat wij geloven in het belang van veiligheid. Voor minder dan een euro per dag bieden een all inclusive oplossing dat hulp voor ouderen en senioren garandeert in een noodsituatie.

Meer informatie

Wij hopen binnenkort wat meer informatie te verschaffen over wanneer wij ons product lanceren. Tot die tijd kunt u meer informatie vinden over onze service via de informatie pagina. Wilt u graag meer informatie omtrent veiligheid van ouderen en senioren? Volg ons dan op Facebook of Twitter. Voor meer informatie over ouderen en senioren kunt u ook terecht op deze mooie verzamelsite.

Wij hopen u zo een mooie blik te hebben gegeven in onze toekomst. Hopelijk kiest u voor ons senioren horloge alarm!