fbpx Brochure aanvragen

Scootmobiel Comfortabel

Scootmobiel Comfortabel is een partner van Nederlandse Senioren Alarmering. U kunt hun website bezoeken via deze link.

Scootmobiel Comfortabel is gespecialiseerd in het met zorg en aandacht hulp aanbieden aan mensen met mobiliteitsvraagstukken. Meer concreet bieden zij mobiliteitshulpmiddelen aan ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Denk hierbij aan scootmobielen, rollators, rolstoelen en meer. Binnen deze organisatie staan goede prijzen en hoge service centraal. Elke dag weer zorgen ze ervoor dat kwaliteitsproducten bij klanten aan huis worden afgeleverd en dat het aan service nooit ontbreekt.

Scootmobiel comfortabel stelt zijn klanten voorop: “Wij leveren een scootmobiel persoonlijk af en geven dan uitgebreid uitleg en advies. Hier nemen we graag alle tijd voor.”

Oprichting

In 2011 wordt Scootmobiel Comfortabel opgericht door Olof Geurts. Hij verbaast zich over de hoge prijzen die worden gevraagd voor scootmobielen, maar ook over de beperkte service die men ontvangt bij zo’n ingrijpende aankoop. Met de gedachte dat zowel prijs als service beter moeten, begint hij met de online verkoop van scootmobielen. Zijn dienst blijft niet onopgemerkt: inmiddels bestaat Scootmobiel Comfortabel uit een almaar groeiend team en ook het aanbod is uitgebreid met rollators, rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen. Ondanks deze groei, blijft hun dienstverlening van het hoogste niveau. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Pech Hulp: 24 uur per dag, hulp ter plaatse wanneer u pech hebt met uw scootmobiel, thuis of onderweg.

Waarden

Bij Scootmobiel Comfortabel staat het leveren van een goede en complete service hoog in het vaandel. Ze hebben oog voor hun klanten en bieden begeleiding tijdens het hele aankoopproces. Ook na aflevering blijven ze te allen tijde beschikbaar voor vragen. Ze staan ook voor integriteit: geen hoge personeelskosten en geen dure showroom. Op deze manier kunnen ze hun klanten blijvend de laagste prijzen aanbieden, zonder in te boeten op kwaliteit.

Hebt u vragen over hun team, hun werkwijze of over een van hun producten? Neem contact met ze op via 0162 229405 of mail naar info(@)scootmobiel-comfortabel.nl.

Wilt u volledige informatie over de aankoop van een scootmobiel? Bekijk dan onze uitleg.

Uitgebreide bedrijfsgegevens:

Scootmobiel-comfortabel.nl
www.scootmobiel-comfortabel.nl
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Kvk. 53031644

Showroom adres:

Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout
Openingstijden Showroom
Zaterdag 09.30u t/m 14.00u (overige dagen op afspraak ook zondag)
Tel. 0162 229405