fbpx Brochure aanvragen

Senioren alarmering aanvragen

Een senioren alarmering aanvragen is voor iedereen een grote stap. Wij vertellen u graag wat de opties zijn en waar u rekening mee moet houden als u voor het eerst over gaat naar een stukje extra veiligheid.

Elk mens op deze wereld heeft op een bepaald punt hulp nodig van anderen. Hier is niks mis mee. Helaas lopen wij mensen tegen de beperking aan van de natuur. Het ene persoon wordt geboren met een afwijking, de ander kan op zijn of haar honderdste nog zelfstandig op pad. Belangrijk is in ieder geval dat ons systeem zo gebouwd is dat voor haast iedereen een stukje hulp beschikbaar is. Dit is hetgeen wat wij bieden: een stukje hulp dat zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren mogelijk maakt.

Onze mening is dat het aanvragen van een senioren alarm vaak te laat gebeurt. Mensen ondergaan een heftig ongeluk of een medisch probleem en stappen daarna pas over op een senioren alarm. Dit vinden wij te laat. Wij adviseren om te vertrouwen op uw omgeving. De mensen om u heen hebben het beste met u voor en als zij zich er beter bij voelen als u een stukje extra veiligheid aanbrengt in uw leven kan dit een win/win situatie zijn voor iedereen.

Maar wat komt er kijken bij een alarmsysteem? Uiteraard kost dit geld, maar is dit het waard? Wij vinden altijd dat er op uw leven geen prijs staat, maar dat spreekt voor zich. Wij zien het alsvolgt: voor een vast bedrag per maand kunt u langer zelfstandig blijven wonen. In veel situaties wordt naar mate de leeftijd hoger wordt de zorgdruk op de kinderen of mantelzorgers steeds groter. Veel van onze klanten vinden hier een oplossing voor. Misschien kunnen de kosten worden gedeeld met uw naasten of mensen in uw omgeving? Des te langer u zelfstandig op pad kan, des te minder tijd besteden zij aan uw eventuele verzorging. En een stukje gemoedsrust is ook wat waard. Uiteraard begrijpen wij dat alle situaties anders zijn, het is dan ook slechts een mogelijkheid uit vele.

Maar wat betekent het aanvragen van een senioren alarm voor uw dagelijkse leven? Het antwoord hier op is simpel: niet zo veel. Uiteraard zult u het senioren alarm bij u moeten dragen. Dit kan even wennen zijn. Gelukkig bieden wij verschillende opties om het zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan een polsband, clip of nekkoord. U zult merken dat u er zo aan gewend bent. Daarnaast moet u het alarm af en toe opladen. Hierbij raden wij altijd aan om dit op een vast moment te doen. Het liefst in de bijgeleverde oplader naast het bed als u slaapt. Zo ligt hij als u slaapt altijd bij de hand en is hij elke dag vol. Anders misschien altijd tijdens het ontbijt? Wat voor u handig uitkomt.

Een bijkomend voordeel van ons senioren alarm is dat hij mobiel is. Hij werkt altijd, overal. U kunt hem meenemen naar buiten, op vakantie, ga zo maar door. U hoeft hem niet te verbinden met een kastje in huis of met uw telefoon.

Als u meer informatie wilt over onze oplossingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 085-1304632, mail ons op info@nl-alarmering.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina.